31 Aralık 2007 Pazartesi

aydınlatmada son moda

Artık Evlerde, ofislerde, iş merkezlerinde kullanılan ışıklandırma sistemlerini sıradanlıktan çıkaran modern dizaynlar, dekorasyon trendleri ile buluşan çağdaş yorumlar ve dekorasyonun gücünü ortaya çıkaran son teknoloji ışık sistemlerinin hepsi bu fuarda görücüye çıkıyor.
Yeni yılın trendlerinin yanı sıra Interlight Fuarında ayrıca katılımcı firmaların özel ve ilginç dizaynlarından oluşan aydınlatma ürünü örneklerinin yer aldığı farklı bir sergi de yer alıyor.
Aydınlatma armatürleri, Avizeler, aplikler, abajurlar, masa lambaları, ışık kaynakları, led teknolojileri, Aydınlatma gereçleri, Bina ses-ışık diafon sistemleri, optik algılama sistemleri ve yönlendirme-aydınlatma sistemlerinin yer alacağı bu fuar, evini aydınlatmak isteyen herkesin ilgisini çekecek gibi görünüyor.
Ev ve ofis dekorasyonlarına hakim olan neo-klasik anlayışın 2007’de yıkılacağının müjdesini veren Interlight İstanbul 2006 Fuarı’nda geometrik desenlerin otantik yaklaşımlarla yorumlandığı yeni dizaynlar ilk kez bu fuarda görülebilecek.
Salondan, yatak odasına, mutfaktan banyoya, çocuk odasından çalışma odasına kadar ev aydınlatmaları için birbirinden ilginç, modern ve teknolojik tasarımlar bir arada bulunacak.
Ofis ve ev aydınlatma objelerinde farklı fiyat aralıklarındaki ürünler, zevkli bir dekorasyonun çok pahalı olmayabileceğinin de altını çiziyor. Mükemmel bir dekorasyon için ev ve ofislerde ışık tasarımının ya da aydınlatma objelerinin önemine dikkat çekecek olan Interlight İstanbul 2006 Fuarı, kaliteli bir yaşam için mutlaka ziyaret edilmesi gereken fuarlar arasında yer alıyor. Fuar, İstanbul Dünya Ticaret Merkezi’nde dekorasyon tutkunları ile buluşmaya hazırlanıyor

Hiç yorum yok: